Акція “Приведи друга”

1

З метою допомоги старшокласникам зробити усвідомлений вибір майбутньої професії та надання консультаційної підтримки з питань профорієнтації і можливості дізнатися більше про професії еколога, психолога та економіста, в рамках проведення акції «Приведи друга» проректор Інституту екології економіки і права Любов Лісовська та працівник деканату Людмила Жигалюк побували в Борзнянській гімназії імені Пантелеймона Куліша та Борзнянській загальноосвітній школі № 1 імені Христини Алчевської що на Чернігівщині.

Ми були приємно вражені гостинністю, щирістю як адміністрації, педагогів закладів, так і учнів. Обидва навчальні заклади – це просто оазиси зелені, квітів, вазонів та високого естетичного смаку.

3

Дякуємо за приємне спілкування старшокласникам. Будемо раді бачити Вас студентами нашого Інституту! Окрема подяка директору гімназії Рябоштановій Анні Євгенівні, заступнику Мельник Людмилі Михайлівні та директору школи Москаленко Зінаїді Федорівні, заступнику Косенко Людмилі Василівні. Сподіваємось, що наша співпраця буде плідною та успішною. Окрема подяка студенту першого курсу Інституту екології економіки і права Святославу Васильчуку, який є випускником Борзнянської загальноосвітньої школи № 1 та нашим активним студентом. 

 

Залишити коментар

Scroll to Top