Працівники ІЕЕП – лауреати Міжнародного Академічного Рейтингу «Золота Фортуна»

zolfor

5 жовтня 2012 року Великому Конференц-залі Національної Академії Наук України відбулося урочисте вручення нагород Міжнародного Академічного Рейтингу «Золота Фортуна». Серед дипломантів працівники Інституту екології економіки та права.

 

Генеральна Дирекція Міжнародного Рейтингу порушила клопотання та отримала згоду Науково-експертної Ради, яку очолює Борис Євгенович Патон щодо представлення до нагород таких кандидатур працівників ІЕЕП.

 

Так дипломами лауреатів у номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм» були відзначені:

 

Ящук Наталія Андріївна, яка очолює в Інституті екології економіки і права Службу ректорату. Наталія Андріївна постійно працює над удосконаленням нових моделей та методів управління навчально-виховним процесом Інституту, здійснює  активну громадську діяльність. Пані Наталя завжди до роботи ставиться творчо, сумлінно, має добрі організаторські та аналітичні здібності, вміє працювати в колективі, завжди керується загальнолюдськими моральними критеріями у ставленні як до власних вчинків, так і до поведінки товаришів, щира й відверта у стосунках з педагогічним та студентським колективами.

 

Сорока Тетяна Вікторівна, яка працює в Інституті екології економіки і права на посаді головного бухгалтера. Тетяна Вікторівна ? висококваліфікований спеціаліст, завжди старанна й толерантна з колегами, має добрі аналітичні та організаторські здібності, відповідальна й щира у стосунках з трудовим колективом. Тетяна Вікторівна організовує активну роботу бухгалтерської служби, має великі навики ділового спілкування, здійснює контроль за веденням фінансових операцій, раціональним та ефективним використанням матеріальних і трудових ресурсів, бере активну участь у проведенні економічного аналізу діяльності інституту, повністю дотримується корпоративних норм і правил.

 

Мельніченко Руслан Володимирович, який в Інституті обіймає посаду головного інженера. Руслан Володимирович забезпечує необхідний рівень технічного забезпечення Інституту, здійснює контроль за дотриманням технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, техніки безпеки, розробляє методи аналізу технічного рівня об’єктів техніки і технологій, діагностує стан і динаміку засобів автоматизації й управління з використанням необхідних новітніх методів, бере активну участь у впровадженні нових технологічних процесів. Він завжди відповідальний і пунктуальний, ніколи не підведе свого колективу.

 

Вся дружня родина Інституту екології економіки і права щиро вітає лауреатів та бажає їм ще багато професійних успіхів і життєвих перемог!

 

Колектив Інституту

 

Залишити коментар

Scroll to Top