Акція “Приведи друга” у Бердичеві

20150521_141128

День української вишиванки було започатковано студенткою факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Лесею Воронюк у 2007 році. Свято є самобутнім і самодостатнім. У цей день кожен українець одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, в інститут, школу чи садочок.

У День вишиванки, 21 травня 2015 року, ми побували у загальноосвітніх школах №3 та №9 і коледжі промисловості, економіки та права м. Бердичева Житомирської області. 

Знайомство з навчальними закладами міста та спілкування з випускниками мало на меті поінформувати випускників щодо напрямів підготовки та умов вступу до Інституту екології економіки і права, який має усе необхідне для повноцінного та якісного навчання. Майбутні абітурієнти ознайомились з інформацією про факультети, заповнили анкети для проведення психологічної діагностики професійної спрямованості, отримали вичерпні відповіді на запитання, що їх хвилюють.

Дякуємо за приємне спілкування! Будемо раді бачити Вас серед студентів нашого Інституту з метою отримання таких необхідних сьогодні професій еколога, психолога чи економіста!

20150521_114228

Залишити коментар

Scroll to Top