Футбольна команда ІЕЕП очолила турнірну таблицю

I_P1_6F_jqI

У березні 2015 р. успішно стартував чемпіонат футбольного аматорського співтовариства (ФАС). Під своїм крилом ФАС зібрав 14 команд, які змагатимуться за бажаний красень-кубок. Футбольна команда Інституту екології економіки і права, яка, безумовно, має назву “ІЕЕП” представлена такими гравцями – Владислав Максимчук, Роман Ліпінськи, Андрій Шрамко, Пилипенко Євгеній, Бондаренко Сергій, Афанасьєв Сергій, Заєць Дмитро, Дембровський Роман.  У перший день змагань ми побачили безліч нових команд і облич, сповнених спортивним інтересом та ентузіазмом. 

Наша футбольна команда студентів ІЕЕП у грі з командою забила аж 9 (ДЕВ’ЯТЬ!!!) голів. Супернику ми віддали лише три голи. Найбільш старанно на полі працював Роман Ліпінський. У результаті, наша футбольна команда ІЕЕП очолила турнірну таблицю. Найбільш результативний поєдинок видали ІЕЕП і Жижа – це 12 м’ячів на двох. Їх різниця м’ячів складає значні +6, а найближчі переслідувачі – Київ Юнайдет і Олімпік-Ставище мають вполовину менше.

До речі, у бомбардирській суперечці кращим серед усіх команд є наш Роман Ліпінський. Наші футболісти показують дуже гарні результати і ми гідно пишаємося ними! Бажаємо перемоги нашій футбольній команді ІЕЕП!

JKLC5p0rBO8

Залишити коментар

Scroll to Top