У нас надзвичайно дружній колектив

DSCF6489

Правильний вибір – гідне майбутнє!

Сумлінний студент повинен не лише отримувати знання, уміти відпочивати, але і брати участь в громадській діяльності інституту та факультету, оскільки вона є важливою ланкою виховного процесу та сприяє згуртованості колективу, допомагає порозумітися і, звичайно ж, йде на користь як колективу, так і самому студенту.

Інститут екології економіки і права вдячний Дідківській Вікторії, Усик Ірині, Гнезділову Сергію, Савченко Віталію, Каракоці Анастасії, Пунчак Юлії, Антоненко Олені, Приходько Святославу, які проявили  активність у підготовці та проведенні Дня відкритих дверей. Цей день пройшов наскільки цікаво та змістовно тому, що ми маємо дружній та творчий студентський колектив, який перш за все, згуртований, мобільний і налаштований на досягнення спільної мети. Головне у нашому колективі – взаєморозуміння!

Наші студенти висловилися відомою фразою: «Один за всіх і всі за одного!» Ці слова мають велике значення, бо сила колективу залежить від підтримки один одного. Ми раді, що з таким девізом йдуть по життю наші студенти!

А тепер давайте дізнаємось думку самих  студентів про те, як пройшов для них День відкритих дверей:

Віка, перший курс:
День відкритих дверей залишиться надовго в моїй пам’яті, бо я отримала тільки позитивні емоції від цієї зустрічі. Майбутніх абітурієнтів було дуже багато. І мені було приємно розповідати про наш Інститут. Студентські роки – найкращі роки і запам’ятовуються вони на все життя. І я впевнена, що по життю варто крокувати не одному, а обов’язково з підтримкою однодумців.
 
 
Юлія, третій курс:

На мою думку, День відкритих дверей в 2013 році пройшов дуже організовано. Я відчувала зацікавленість абітурієнтів нашими спеціальностями, змістовними і яскравими рекламними матеріалами та чудовими футболками з логотипом нашого Інституту. Я вважаю, що це покращує настрій та активність в роботи. А найбільш всього мені запам’яталася чудова команда з якою не хотілося прощатися в цей день.

 

Вікторія, перший курс:

Дружній колектив – це коли багато «я» зливаються в одне «ми», як струмочки зливаються в одну річку, що весело та бурхливо потім тече в одному напрямі! Ці слова саме про нас!

 

Іра, перший курс:
Я дуже хотіла взяти участь у проведенні Дня відкритих дверей, бо це певний досвід у житті. Приємно було бачити посмішки абітурієнтів та їхніх батьків. А найцікавіше було те, що після зустрічі ми пішли у McDonald’s, де провили дуже весело час.

 

Цей день залишився в пам’яті багатьох студентів, бо він з’єднав нас в одну велику дружню сім’ю!

 

Марія Курочкіна
Прес-служба Інституту

 

Залишити коментар

Scroll to Top