Вручення дипломів магістрам 2018 року

23.03.2019 року у приміщенні ПВНЗ «Інститут екології економіки і права» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам.

На святі були присутні адміністрація Інституту, викладачі, почесні гості, батьки та друзі випускників.

Від щирого серця присутніх привітали ректор Інституту Нікандров Олександр Всеволодович, кандидат технічних наук, професор, та Президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти, доктор педагогічних наук, професор Биковська Олена Володимирівна. Вони побажали випускникам професійного зростання, творчої наснаги та успіхів у подальшій професійній самореалізації.

Дипломи магістрам – відмінникам вручили ректор Інституту Нікандров О.В. та Президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти Биковська О.В.

Студенти екологи та психологи отримали дипломи магістрів від професорів Пархоменка Олександра Вікторовича і Марусинець Мар’яни Михайлівни.

Щасливого життєвого шляху та творчого майбутнього побажала проректор із навчальної роботи Лісовська Л.В., яка вручила дипломи випускникам факультету економіки.

Слова вдячності від студентів Інституту висловив студент факультету економіки Маляревський Віктор Миколайович.

Свято пройшло у теплій сімейній атмосфері. Випускники з щирим сумом залишили стіни рідного Інституту екології економіки і права.

 

 

Scroll to Top